Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© HPI Electronics Elektronikproduktion | 15 februari 2011

HPI Electronics byter namn

I dag blev det klart att Dansk Synergi köper upp en stor del av HPI Electronics A/S och därmed blir ny majoritetsägare. I samband med detta byter man även namn till HPI Electronics & Cables.
Den tidigare huvudägaren Gert Nielsen kommer fortsatt att vara delägare i företaget. Han kommer också att fortsätta som företagets administrerande vd. Kapitaltillskottet ska användas för att utveckla företaget. Målsättningen är också att städa upp i ägandestrukturen och få ett mer dynamiskt styre.
Martin Rambusch, vd för Dansk Synergi A/S ser stor potential i förvärvet:

– HPI Electronics A/S är intressant ur ett kund-och produktperspektiv, samt med den nuvarande utvecklingen på marknaden. Med kapitaltillskottet vill HPI Electronics genomföra en ambitiös tillväxtstrategi som är grundad i de tidigare investeringar som gjorts inom ny SMD-teknologi och kabelteknik. Fokus kommer att ligga både på det nordiska industrisegmentet och den europeiska försvarsindustrin.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1