Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 17 februari 2011

Prevas utökar verksamheten i Norge

I dag öppnar Preva sitt andra kontor i Norge, närmare bestämt i Kongsberg. Anledningen är att expansionsmöjligheterna i Norge bedöms som stora.
– Vi ser Norge som en viktig marknad med många möjligheter till tillväxt. Prevas tjänster, både inom inbyggda system och industriell IT, passar mycket bra in i området runt Kongsberg, säger Jacob Norrby, ansvarig för Prevas etablering av affärsområdet produktutveckling i Norge.

Att kontoret öppnar i just Kongsberg är ingen slump. Dels erbjuder orten närhet till Oslo, men det handlar också om att Kongsberg blir allt mer etablerat som industriort.

– Kongsberg har blivit ett viktigt teknologikluster i Norge. Det nya kontoret gör att vi kan hjälpa våra befintliga och nya kunder i regionen på bästa möjliga sätt, säger Geir Jåsund Manager Director för Prevas AS i Norge.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2