Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hanza Elektronikproduktion | 25 februari 2011

Nyanställningar hos Hanza

För att möta den snabba tillvÀxten rekryterar Hanza en ny marknads- och försÀljningschef med förflutet i bland annat Note, samt en large account manager med ett förflutet hos Siemens.
Johnny Karlsson tilltrÀder i mars som marknads- och försÀljningschef för Hanza:s mekanikdivision. Johnny har tidigare arbetat pÄ Note, samt sedan 2002 pÄ Finnveden Powertrain som ansvarig för företagets globala kunder.

– Det Ă€r spĂ€nnande att komma in i detta expansiva lĂ€ge. Det kĂ€nns ocksĂ„ roligt att erbjuda de kompletta tillverkningstjĂ€nster som sĂ„ mĂ„nga efterfrĂ„gar i dag, sĂ€ger Johnny Karlsson.

Daniel Wrennfors tilltrÀder i mars som Large Account Manager och kommer nÀrmast frÄn Siemens. Han kommer att ansvara för ett par av Hanza-koncernens strategiska kunder och utveckla dessa globalt.

– Hanza kĂ€nns som ett företag med visioner och framtidstro. Bredden pĂ„ Hanza:s erbjudande gör att det finns mycket att utveckla tillsammans med kunderna, sĂ€ger Daniel Wrennfors.

– Dessa rekryteringar Ă€r ytterligare en framgĂ„ng för vĂ„r strategi att samla erfaren branschkompetens hos Hanza, sĂ€ger Thomas Lindström, vice president sales & marketing pĂ„ Hanza.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1