Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hanza Elektronikproduktion | 25 februari 2011

Nyanställningar hos Hanza

För att möta den snabba tillväxten rekryterar Hanza en ny marknads- och försäljningschef med förflutet i bland annat Note, samt en large account manager med ett förflutet hos Siemens.
Johnny Karlsson tillträder i mars som marknads- och försäljningschef för Hanza:s mekanikdivision. Johnny har tidigare arbetat på Note, samt sedan 2002 på Finnveden Powertrain som ansvarig för företagets globala kunder.

– Det är spännande att komma in i detta expansiva läge. Det känns också roligt att erbjuda de kompletta tillverkningstjänster som så många efterfrågar i dag, säger Johnny Karlsson.

Daniel Wrennfors tillträder i mars som Large Account Manager och kommer närmast från Siemens. Han kommer att ansvara för ett par av Hanza-koncernens strategiska kunder och utveckla dessa globalt.

– Hanza känns som ett företag med visioner och framtidstro. Bredden på Hanza:s erbjudande gör att det finns mycket att utveckla tillsammans med kunderna, säger Daniel Wrennfors.

– Dessa rekryteringar är ytterligare en framgång för vår strategi att samla erfaren branschkompetens hos Hanza, säger Thomas Lindström, vice president sales & marketing på Hanza.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1