Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 23 november 2001

IBX ingår avtal med Schlumberger

IBX sluter omfattande avtal med Schlumberger i Norge, vÀrldsledande inom bland annat tekniktjÀnster för oljeindustrin
Avtalet Àr extra vÀrdefullt eftersom det innebÀr att IBX blir Schlumbergers norska nod inom ramen för det vÀrldsomspÀnnande elektroniska handelsnÀtverket Global Trading Web.

Schlumberger Àr en av vÀrldens ledande aktörer gÀllande bland annat IT-lösningar för oljeindustrin.

Avtalet Àr viktigt för IBX. Vi fÄr en ny stor kund pÄ den norska marknaden. Vi aktiverar dessutom samarbetet inom ramen för Global Trading Web, vilket kommer att tydliggöra fördelarna med det elektroniska handelsnÀtverket för vÄra globala kunder, sÀger IBX VD Hans Ahlinder.
Som ett första steg i samarbetet kommer fyra av Schlumbergers leverantörer att anslutas till IBXs marknadsplats, bland dessa Aga och Eterra. DÀrefter kommer övriga av Schlumbergers leverantörer av indirekt material och tjÀnster tillkomma.

Vi ser stora fördelar med samarbetet och jag rÀknar med att flera av vÄra leverantörer kommer att vara anslutna till IBXs marknadsplats inom ett Är, sÀger PÄl R. Falch, Procurement Manager Schlumberger Scandinavia. Vi valde IBX som partner eftersom de var de enda i Norge som kunde visa upp en lösning som anvÀnds och verkligen fungerar, avslutar PÄl R. Falch.
För vÄr del kan vi tydligt se hur samarbetet kan effektivisera vÄr gemensamma köp- och sÀljprocess. VÄr försÀljningsprocess kommer att förenklas och vi rÀknar med att vÄra ramavtal med Schlumberger kommer att följas pÄ ett helt annat sÀtt, sÀger Knut Andreas Stöm-Gundersen, e-Commerce Manager i Eterra.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1