© Orbit One Elektronikproduktion | 17 mars 2011

Orbit One uppdaterar om Japan

Tidigare i dag rapporterade Evertiq att EBV påverkas av den Japanska krisen. Nu har Orbit One också kommenterat läget. Man utesluter inte framtida komponentbrist.
Orbit One skriver i ett pressmeddelande att man nu tillsammans med underleverantörer håller på att försöka kartlägga vad som händer och vilken påverkan det kommer att ha.

”Ett antal tillverkare har fått sina fabriker skadade och flera lider av brist på strömförsörjning och skador på transportnätet. Några av de värst drabbade tillverkarna är Toshiba, Renesas, Sony och Elpida men även andra har direkt eller indirekt drabbats. Man försöker nu reparera byggnader och maskiner samtidigt som man flyttar delar av produktionen till fabriker i andra världsdelar”, skriver Orbit One.

Vidare sägs att man nu försöker så gott det går att säkra upp komponenter av påverkade fabrikat. Det finns i dagsläget ingen information om hur produkter kommer att påverkas av eventuella komponentbrister.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1