Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 18 oktober 2000

Combitech Systems tecknar ramavtal med Gambro

Gambro Lundia har tecknat ett ramavtal med Combitech Systems i Malmö gÀllande konsulttjÀnster för utveckling av programvara och elektronik i Gambros kommande produkter inom njurvÄrd. Avtalet uppskattas initialt till ett vÀrde av 10 MSEK per Är och leder till ett behov av nyanstÀllningar.
Avtalet Àr ett resultat av det globala inköpsprojekt som Gambro genomför i syfte att knyta till sig strategisk kompetens i pÄgÄende och kommande utvecklingsprojekt. Gambros produkter Àr sÄ kallade realtidssystem, som med stora krav pÄ tillförlitlighet och sÀkerhet styr och övervakar dialysbehandlingar. Avtalet Àr ett steg i Combitech Systems affÀrsstrategiska utveckling inom sÀkerhetskritiska produkter för medicintekniska tillÀmpningar.

"Gambro har för avsikt att lÀgga ut uppdrag som totalÄtagande dÀr möjlighet föreligger och sÄ Àr gynnsamt för bÄda parter", sÀger Rune Thor, mjukvaruchef pÄ Gambros monitordivision i Lund.

Per-Ola Malm, regionchef pÄ Combitech Systems i Malmö sÀger:
"Gambro Àr en kund med högsta prioritet vilket innebÀr en strÀvan hos Combitech Systems att utveckla och upprÀtthÄlla kompetenser inom för Gambro relevanta omrÄden, samt att aktivt söka vÀgar till att utveckla och stödja Gambros verksamhet. Ramavtalet med Gambro innebÀr att vi har behov av att anstÀlla ytterligare 10 kvalificerade ingenjörer".
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2