Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 28 november 2001

INAC sparkar

Mot bakgrund av den stora osÀkerhet som rÄder pÄ marknaden ser INAC en minskning av efterfrÄgan pÄ frÀmst tjÀnster inom verksamhetsomrÄdet Montage
NedgĂ„ngen har frĂ€mst drabbat etableringarna i Mellansverige. Till en följd av detta mĂ„ste INAC anpassa resurserna och kostnadsstrukturen. Förhandlingar kommer att inledas med berörda fackföreningar om varsel av cirka 25 medarbetare. ÅtgĂ€rderna genomförs omgĂ„ende för att anpassa organisationen efter det marknadslĂ€ge som rĂ„der och för att sĂ€kra fortsatt framgĂ„ng.

INACs VD Magnus Falkman kommenterar:

- Vi agerar nu snabbt för att anpassa verksamheten till marknadens nya förutsĂ€ttningar. Vidare för att inte förĂ€ndra den positiva resultattrend som tidigare vidtagna Ă„tgĂ€rder har medfört för koncernen. ÅtgĂ€rderna Ă€r av kortsiktig natur och bedömningen Ă€r att marknaden kommer att utvecklas i en positiv inriktning framöver.INAC Process AB Ă€r ett tekniskt konsultföretag som specialiserat sig pĂ„ konsultation, konstruktion, programmering, skĂ„pbyggnation och installation av automatiseringslösningar för processindustrin.

INAC skall vara en ledande industriell IT-partner vad det gÀller att utveckla och förmedla produkter och tjÀnster som möjliggör en optimal produktion. Verksamheten bedrivs i verksamhetsomrÄdena automation, montage samt trÄdlös kommunikation.

Kunderna kommer frÀmst frÄn sektorerna papper, kemi, lÀkemedel och energi. Koncernen har 10 kontor med huvudkontor i Jönköping.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1