Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Fingerprint Cards Komponenter | 13 juni 2011

Fingerprint får order på 16 miljoner från ny distributör

Sensorföretaget Fingerprint Cards AB utser Serial System till distributör av produkter i Kina och Taiwan. Serial System har också lagt en order på nära 16 miljoner för omedelbar leverans.
Serial System Ltd., är ett bolag baserat i Singapore. De kommer nu att verka som distributör av Fingerprint Cards AB:s produkter i Kina och Taiwan. Företaget har 28 respektive 2 säljkontor på plats.

Johan Carlström, vd för Fingerprint Cards säger:

”Vi är glada över att få Serial System som ny samarbetspartner och parallelldistributör för Kina, vår viktigaste marknad. Serial System har gott rykte som distributör och växer 17% snabbare än marknaden för halvledare i Asien och Stillahavsområdet samt redovisar 26% i genomsnittlig årlig tillväxttakt för de senaste fem åren. Vi tror starkt på att Serial System kommer att komplettera våra befintliga säljkanaler i Kina och snabbt generera nya affärsmöjligheter både för dem själva och för Fingerprint Cards”.

Fingerprint Cards AB arbetar med olika säkerhets- och identifikationslösningar knutna till fingeravtryck. Företaget är baserat i Göteborg.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-1