Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Fingerprint Cards Komponenter | 13 juni 2011

Fingerprint får order på 16 miljoner från ny distributör

Sensorföretaget Fingerprint Cards AB utser Serial System till distributör av produkter i Kina och Taiwan. Serial System har också lagt en order på nära 16 miljoner för omedelbar leverans.
Serial System Ltd., är ett bolag baserat i Singapore. De kommer nu att verka som distributör av Fingerprint Cards AB:s produkter i Kina och Taiwan. Företaget har 28 respektive 2 säljkontor på plats.

Johan Carlström, vd för Fingerprint Cards säger:

”Vi är glada över att få Serial System som ny samarbetspartner och parallelldistributör för Kina, vår viktigaste marknad. Serial System har gott rykte som distributör och växer 17% snabbare än marknaden för halvledare i Asien och Stillahavsområdet samt redovisar 26% i genomsnittlig årlig tillväxttakt för de senaste fem åren. Vi tror starkt på att Serial System kommer att komplettera våra befintliga säljkanaler i Kina och snabbt generera nya affärsmöjligheter både för dem själva och för Fingerprint Cards”.

Fingerprint Cards AB arbetar med olika säkerhets- och identifikationslösningar knutna till fingeravtryck. Företaget är baserat i Göteborg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1