Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 juni 2011

Induo tecknar distributionsavtal med Radwin

Induo har tecknat distributionsavtal med israeliska Radwin avseende distribution.
"Samarbetet med Radwin stärker vår marknadsposition och erbjuder en lovande affärsmöjlighet för Induo. Radwins produkter har visat sin pålitlighet internationellt, nu är det dags för oss att sätta igång arbetet med den Skandinaviska marknaden" säger Mikael Flodström, delägare och Sales Manager på Induo.

"Våra partners är nyckeln till framgång på den svenska marknaden. Samarbetet med Induo ger oss möjligheter till en starkare närvaro och position på den svenska marknaden. Vårt gemensamma arbete strävar efter att utöka vår kundbas. Vårt fokus är applikationer som fokuserar på hög kvalitet och prestanda i kombination med ett konkurrenskraftigt pris" säger Mark Sutton, vd för Radwin.

Radwin arbetar med trådlösa länkar för frekvensband upp till 6 GHz. Produkterna används bland annat för bredbandsaccess, videoövering och som backhaullänkar för mobilnät.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2