Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 juni 2011

Epsilon tar stororder inom fordonsindustrin

Epsilon i Skövde har fÄtt en stororder, vÀrd 30 miljoner kronor, inom teknik till fordonsindustrin.
– Den globala fordonsbranschen investerar i avancerad teknik pĂ„ hemmaplan. Det Ă€r glĂ€djande att se att den teknik som Epsilon utvecklar stĂ„r stark jĂ€mfört med konkurrenterna, sĂ€ger Mats Boström, koncernchef för Epsilon.

Ett team pÄ tio personer frÄn Epsilons kontor i Skövde ska ta fram en komplett monteringslinje i storleken 25 gÄnger 10 meter som innefattar konstruktion, tillverkning, montage och drifttagning av en utrustning innehÄllande en palettbana och en robotcell. Teamet fÄr ansvaret för hela processen och kommer, tillsammans med ett flertal lokala underleverantörer, att leverera utrustningen testad och produktionsklar i april 2012.

– Att fĂ„ genomföra detta frĂ„n ax till limpa Ă€r lĂ€rorikt för oss och kommer att ge positiva effekter, bland annat ett utökat kontaktnĂ€t och möjlighet till framtida uppdrag, sĂ€ger Martin Andersson, platschef Epsilon i Skövde.

Den tekniska lösningen som var avgörande för att erhÄlla uppdraget fokuserar pÄ flexibiliteten inför framtida produkter, vilket var vÀrdefullt för kunden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2