Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 december 2001

Telelogic samarbetar med Altia

Telelogic ingÄr partnerskap med Altia, Inc. för avancerad mjukvarusimulering.
Telelogic AB har ingÄtt ett partnerskap med Altia, Inc. ett amerikanskt mjukvaruföretag som erbjuder ledande lösningar för att grafiskt kunna simulera mjukvara utvecklad för inbyggda system.

Enligt avtalet kommer Telelogic och Altia att gemensamt koordinera försÀljning och marknadsföring av respektive företags kompletterande produkter, Telelogic Tau SDL Suite respektive Altia FacePlate. Med Altia FacePlate erbjuds anvÀndare av Telelogic Tau SDL Suite en förbÀttrad miljö för att pÄ ett tidigt skede i utvecklingen simulera och testa programvarans prestanda med hjÀlp av ett grafiskt grÀnssnitt. Integrationen utökar de redan avancerade möjligheter till simulering och test som Àr inbyggda i Telelogic Tau SDL Suite. Utvecklare och anvÀndare kan dÀrmed grafiskt presentera programvarans verkliga beteende i anvÀndarfallen.

"Att tidigt kunna bekrÀfta kundens krav Àr nyckeln till riskhantering i utvecklingen av mjukvara och system," sade Bill Philbin, senior vice president för Telelogic's globala produktorganisation. "Tillsammans kan Telelogic och Altia erbjuda kunderna en snabbare och mer kostnadseffektiv process för att ta fram grafiska prototyper utan att behöva skriva mer kod, samtidigt som vi erbjuder en kraftfullare lÀnk mellan anvÀndargrÀnssnittet och den fÀrdiga programvaran. Som ett resultat kommer anvÀndare av Telelogic Tau att grafiskt kunna simulera anvÀndarfall, vilket möjliggör att man pÄ ett tidigt stadium kan fÄ feedback frÄn kunden och anvÀndaren av den utvecklade programvaran."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1