Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 december 2001

Stororder till ABB

ABB Utilities får beställning värd över 200 MSEK.
Sex transformatorstationer för Rumänien - genombrott för modern eldistributionsteknologi

2001-12-04 -- S.C.Electrica S.A. i Rumänien har beställt sex transformatorstationer av typerna URBAN och PS-1 för sitt 110 kV eldistributionsnät av ABB Utilities. Beställningen är värd ungefär 23 miljoner euro (220 miljoner kronor). Finansieringen är nu klar och arbetet med projektet påbörjas omgående.

ABB:s åtagande inkluderar konstruktion, tillverkning, uppförande, installation, test och idriftsättning. Projektet koordineras på kundsidan från Electrica huvudkontor i Bucharest men slutkunder är sex lokala distrikt. Transformatorstationerna kommer att placeras i Bucharest, Tulcea Centru, Cluj, Brasov, Tecuci och Comanesti.

"Våra nya ställverkskoncept är mycket attraktiva på världsmarknaden och inte minst anläggningen i centrala Bucharest, där extra stora krav ställs på att hög säkerhetsnivå också kombineras med ett snyggt estetiskt utförande, visar tydligt på detta" säger Per Segerström, ansvarig för kraftdistributionsanläggningar inom ABB i Sverige.

Projektet kommer att slutföras inom 18 månader och arbetet sker i samarbete mellan ABB i Sverige och Rumänien.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-21 15:38 V9.3.2-2