Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Davab Elektronikproduktion | 09 september 2011

Davab satsar på utbildning och certifikat

Davab har skickat ivÀg personalstyrkan pÄ utbildning inom bÄde kablage och elektronikproduktion. Resultatet Àr en Ànnu mer komplett tillverkare samt certifikaten IPC 610 och IPC 620.
- Vi har gjort det hÀr för att stÀrka vÄr konkurrenskraft inom det vi hÄller pÄ med, sÀger vd Andy von Essen till Evertiq.

Nu siktar Davab framÄt och pÄ att kunna erbjuda totalproduktion bÄde inom kontraktstillverkning (i och med IPC 610) och kablagetillverkning (IPC 620). I och med certifieringarna hoppas man ocksÄ kunna hitta Ànnu fler nya kunder bland annat genom sitt speciella erbjudande:

- Vi Àr ganska unika som företag. Vad jag vet Àr det ingen som har bÄda certifieringarna. Antingen har man den ena eller den andra, att ha bÀgge tvÄ Àr ganska ovanligt som jag förstÄr det, sÀger Andy von Essen.

För Ärets del ser det annars bra ut och det finns mycket att göra. Men, precis som hos andra företag i branschen, Àr man vaksamma:

- Vi har bra fart. Samtidigt hÄller vi ocksÄ ett öga pÄ det ekonomiska lÀget. Det Àr lite varannandagsvÀder just nu.

Hos Davab har man dock lyckats att bÄde vÀrva nya kunder och hÄlla i det befintliga, nÄgot som talar för att kurvan fortsÀtter uppÄt.

- Vi har en del leveranser som Àr mer kontinuerliga och vi har inte mÀrkt av nÄgon nedgÄng hÀr, avslutar vd Andy von Essen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1