Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 12 september 2011

IAR Systems förvärvar Signum

IAR Systems har förvärvat Signum Systems Corp., i Kalifornien. Med förvärvet vill IAR stärka sitt erbjudande inom inbyggda system.
Signum arbetar med hårdvara och mjukvara med fokus på utvecklingssystem inom embedded. Med förvärvet får IAR Systems tillgång till JTGA-emulatorer och felsöknings-system med mera.

- Mer kraftfulla processorer och allt mer komplexa inbyggda system driver fram behovet av mer avancerade verktyg för test och felsökning, det säger Stefan Skarin, vd för IAR Systems. Han fortsätter:

-Med sin höga kompetens, lysande tekniska support och teknologier i världsklass är Signum på många sätt lika IAR Systems och det är exakt ett sådant företag vi vill ha i vårt lag.

Precis som IAR Systems har Signum sin starkaste position inom den snabbväxande ARM-marknaden och just framtidsutsikterna för detta område är en av anledningarna till förvärvet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2