Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 september 2011

Evertiq lanserar reportageserien e⁎

Är den europeiska elektronikindustrin död? Vi tror inte det! Det som tjuvstartade i Europa har nu Ă€ntligen kommit till den svenska delen av Evertiq: e⁎. I en ny reportageserie tar Evertiq dig som lĂ€sare in pĂ„ kontoren, ner pĂ„ fabriksgolvet och fram till mĂ€nniskorna hos elektronikföretag i Sverige.
E⁎, Evertiq's Excursion through Europe's Electronics industry (Evertiqs utflykt genom den europeiska elektronikindustrin) kommer nu till Sverige.

Varje mĂ„nad kommer vi – i en tredelad artikel – presentera ett nytt företag som antingen Ă€r baserade i eller tillverkar sin elektronik hĂ€r i Norden. I den första delen lĂ„ter vi ledningen tala om framtiden, beslut som fattats och vart företaget Ă€r pĂ„ vĂ€g. I en andra del lĂ„ter vi nĂ„gra som arbetar hos företaget komma till tals om sin roll. (Det Ă€r trots allt produktionsgolvet och mĂ€nniskorna dĂ€r som Ă€r hjĂ€rtat i industrin.) Sist presenterar vi en bakgrund för företaget och tar dig med innanför portarna i ett fotoreportage.

SÄ, följ med oss pÄ vad vi tror kommer att vara en bÄde nyttig, intressant och tankevÀckande resa genom en industri som vi tror Àr mycket livskraftig.

LĂ„ter det intressant? Vi hoppas det!

Vill du att vi ska besöka ditt företag? Kanske har du redan nu i huvudet tankar om intressanta mÀnniskor som vi bör prata med? Tveka inte att höra av dig till oss pÄ redaktionen! Mejla oss pÄ Mejla oss och berÀtta vilka ni Àr sÄ kanske ni bir nÀsta företag pÄ resan genom elektronikindustrin i Norden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1