Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ihaab Elektronikproduktion | 13 september 2011

Ihaab satsar på medicinteknik i nytt renrum

Ihaab-gruppens dotterbolag SMD Produktion har installerat ett renrum med klass 7 för att möta ökad efterfrÄgan pÄ medicinteknisk tillverkning.
SMD Produktion som Ă€r certifierade enligt ISO 9001 – 2008, ISO 14001 – 2004, miljöledningssystem samt ISO 13485 – 2003, Medicinteknik, har genom installationen av renrum klass 7 öppnat för ökade möjligheter att erbjuda kvalificerad produktion till de kunder som har sĂ€rskilda krav pĂ„ lĂ„ga partikelhalter i sin produktion.

”Detta Ă€r speciellt tillĂ€mpligt för viss medicinsk apparatur men Ă€ven för annan kvalificerad tillverkning av exempelvis displayer och andra produkter med extrema renhetskrav”, det skriver företaget.

Vd Peter Strömgren kommenterar det hela:

- Med min bakgrund som produktionschef för bÄde pacemakers och röntgenapparater ser jag stora fördelar i att kÀnslig produktion sker under sÄ gynnsamma omstÀndigheter som möjligt. Att ha höga partikelhalter i produktionslokalerna kan i kÀnsliga fall leda till högst oönskade resultat.
Vi ser redan nu en efterfrÄgan pÄ tillverkning i det nya renrummet som kommer att öka i takt med att vÄra kunder blir informerade och medvetna om möjligheten.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1