Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 september 2011

Catharina Nordlander till Envic-Sense

Mätföretaget Envic-Sense, som har tagit fram en speciell miljögiftsmätare, förstärks nu av Catharina Nordlander på vd-posten.
- Vi är mycket nöjda med att Catharina har valt att bli vår vd. Med sin marknadsmässiga kompetens, gedigna kunskap och erfarenhet av B2B är hon väl lämpad för uppdraget att leda Envic-Sense. Catharina är en dokumenterat god ledare, säger Envic-Sense styrelseordförande Staffan Anger. Företaget med sitt unika mätinstrument för fältmässig, snabb och noggrann analys av tungmetaller och miljögifter går nu in i en expansiv fas med i stort sett ett nytt produktsortiment som är mycket intressant för marknaden. Envic-Sense är knutet till Västerås Science Park och gjorde i juni exit ur företagsinkubatorn Create i Västerås.

Catharina Nordlander är MBA från Handelshögskolan i Stockholm och BSc. Samhällsvetarlinjen, vid Örebro Universitet.

- Envic-Sense har utvecklat ett unikt kompetent produktsortiment som tillgodoser ett stort behov på marknaden. I grund och botten har man tagit ett stort kliv inom miljöpåverkande förutsättningar för fortsatt liv. Genom att i realtid få veta om det finns gifter i vatten och mark som påverkar oss redan här och nu, tar företaget ett stort och aktivt kliv för en bättre miljö. Med den medvetenhet och kunskap som finns i hela samhället idag är företagets erbjudande oerhört intressant för alla som vill se och verka för goda levandeförutsättningar.

- Potentialen i företagets erbjudande är oerhört intressant. Tillsammans med Envic-Sense ser jag fram mot att fortsätta skapa förutsättningar för att människor ska kunna må bra, nu och framåt, säger Catharina Nordlander.

Envic-Sense är ett medlemsföretag i Västerås Science Park. Västerås Science Park är en av Sveriges största teknikparker vars huvudsyfte är att underlätta, stimulera och öka företagande i Västmanland.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1