Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 september 2011

Catharina Nordlander till Envic-Sense

MÀtföretaget Envic-Sense, som har tagit fram en speciell miljögiftsmÀtare, förstÀrks nu av Catharina Nordlander pÄ vd-posten.
- Vi Àr mycket nöjda med att Catharina har valt att bli vÄr vd. Med sin marknadsmÀssiga kompetens, gedigna kunskap och erfarenhet av B2B Àr hon vÀl lÀmpad för uppdraget att leda Envic-Sense. Catharina Àr en dokumenterat god ledare, sÀger Envic-Sense styrelseordförande Staffan Anger. Företaget med sitt unika mÀtinstrument för fÀltmÀssig, snabb och noggrann analys av tungmetaller och miljögifter gÄr nu in i en expansiv fas med i stort sett ett nytt produktsortiment som Àr mycket intressant för marknaden. Envic-Sense Àr knutet till VÀsterÄs Science Park och gjorde i juni exit ur företagsinkubatorn Create i VÀsterÄs.

Catharina Nordlander Ă€r MBA frĂ„n Handelshögskolan i Stockholm och BSc. SamhĂ€llsvetarlinjen, vid Örebro Universitet.

- Envic-Sense har utvecklat ett unikt kompetent produktsortiment som tillgodoser ett stort behov pÄ marknaden. I grund och botten har man tagit ett stort kliv inom miljöpÄverkande förutsÀttningar för fortsatt liv. Genom att i realtid fÄ veta om det finns gifter i vatten och mark som pÄverkar oss redan hÀr och nu, tar företaget ett stort och aktivt kliv för en bÀttre miljö. Med den medvetenhet och kunskap som finns i hela samhÀllet idag Àr företagets erbjudande oerhört intressant för alla som vill se och verka för goda levandeförutsÀttningar.

- Potentialen i företagets erbjudande Àr oerhört intressant. Tillsammans med Envic-Sense ser jag fram mot att fortsÀtta skapa förutsÀttningar för att mÀnniskor ska kunna mÄ bra, nu och framÄt, sÀger Catharina Nordlander.

Envic-Sense Àr ett medlemsföretag i VÀsterÄs Science Park. VÀsterÄs Science Park Àr en av Sveriges största teknikparker vars huvudsyfte Àr att underlÀtta, stimulera och öka företagande i VÀstmanland.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2