Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Axelent Elektronikproduktion | 26 september 2011

Axelent Engineering blir partner till Dassault Systèmes

Axelent Engineering (tidigare Hestra Automation AB), ett svenskt engineeringbolag med automation som specialomrÄde, blir partner till Dassault SystÚmes.
Dassault SystÚmes ingÄr ett strategiskt partneravtal pÄ den svenska marknaden med Axelent Engineering. Axelent Engineering (tidigare Hestra Automation AB) Àr ett svenskt företag med huvudkontor i smÄlÀndska Gislaved. Företaget har nÀrmare 40 Ärs erfarenhet av automationsindustri. KÀrnverksamheten Àr att skapa lönsamma produktionsflöden, genom processanalys och utveckling, tillverkning och service av robot- och specialmaskiner för tillverkningsindustri i Norden och Europa.

I och med partneravtalet fÄr Axelent Engineering möjlighet att erbjuda ett kraftfull programvara och stöd till kunder genom olika marknadsledande produkter inom PLM frÄn Dassault SystÚmes. Med hjÀlp av Dassault SystÚmes V6-plattform breddar och fördjupar Axelent Engineering möjligheterna att stödja företags strÀvan att öka konkurrenskraften och pÄverka bÄde intÀkter och kostnader positivt.

”Vi har ingen tidigare partner med den hĂ€r kombinationen av kompetenser. Svensk verkstadsindustri Ă€r ett mycket viktigt segment för oss, med mĂ„nga aktörer och stor potential, men samtidigt mycket hĂ„rd internationell konkurrens. DĂ€rför Ă€r det mycket positivt att vi fĂ„tt en partner som med vĂ„ra produkters hjĂ€lp satsar fullt ut pĂ„ att öka svenska företags internationella konkurrenskraft", sĂ€ger PĂ€r Lindhe, ansvarig för partnersamarbete pĂ„ Dassault SystĂšmes i Norden.

”VĂ„rt primĂ€ra syfte Ă€r att öka vĂ„ra kunders lönsamhet under lösningarnas hela livscykel. Att ”skapa verkligheten innan den intrĂ€ffar” ger förutsĂ€ttningar för högre innovationsmöjligheter, minimerade risker och dĂ€rmed ocksĂ„ minskade kostnader för kunden. Samarbetet med Dassault SystĂšmes och anvĂ€ndandet av den visionĂ€ra V6-plattformen gör oss till en Ă€nnu mer komplett partner för industrin nĂ€r det gĂ€ller innovativa och lönsamma flöden”, sĂ€ger Richard Skogward, vd pĂ„ Axelent Engineering.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1