Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Kitron Elektronikproduktion | 26 september 2011

Kitron expanderar

Kitron Electronics öppnar idag upp sin nya fabrik i Ningbo, Kina. Siktet ligger pÄ bÄde den asiatiska och den inhemska europeiska marknaden.
Kitrons kinesiska fabrik kommer att specialisera sig pÄ och runt hela kedjan inom elektronikproduktion för de medicinska, industriella, energiproducerande, offshore/marina och Telekom-segmenten.

Tanken Àr att man med hjÀlp av den nya fabriken ska kunna erbjuda tjÀnster till den asiatiska marknaden och samtidigt ge ett alternativ för produktion till marknaderna i Sverige, Norge, Litauen och Tyskland.

Man har ocksÄ inlett ett program för att förse fabriken med utbildade arbetare. Av den anledningen har man fokuserat pÄ kompetenshöjande utbildningar och man har ocksÄ rekryterat personal med tidigare erfarenhet av elektronikbranschen i bÄde Kina och Europa.

“TrĂ€ningen av personal i en lĂ„g-volym/hög-komplexitetsproduktion Ă€r en konstant uppgift. Det Ă€r en annan sak att tillverka 10 komplexa produkter om dagen jĂ€mfört med att samma produkt gĂ„r genom SMT-linan varje dag, som Ă€r det vanligaste i Kina idag. De anstĂ€llda har trĂ€nats till att tĂ€nka annorlunda och förstĂ„ vikten av att vara innovativa och kreativa, ta kontroll över situationen, utmana status quo och föreslĂ„ förbĂ€ttringar. Det Ă€r av högsta vikt att kunna kombinera den nordiska kulturen (innovation/kreativitet) med den kinesiska (fart och kundservice)”, det sĂ€ger Yvonne Wenzel, Kitrons platschef i Kina.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1