Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ST-Ericsson Komponenter | 26 september 2011

ST-Ericssons plattform debuterar i HTC Sensation Z710t

China Mobile och HTC har lanserat den första smartphonen baserad på ST-Ericssons nya NovaThor-plattform.
Under huven på HTC Sensation Z710t hittar vi ST-Ericssons Nova A9500 dual-core-processor, med en klockfrekvens på 1GHz, och ett ST-Ericsson's Thor M6718-modem som kan ansluta till China Mobiles TD-SCDMA-nätverk. Det möjliggör att användare kan ansluta till nätet med bredbandshastighet.

"ST-Ericssons nya NovaThor-plattform har möjliggjort att vi kan utveckla en Android-telefon i världsklass för China Mobiels TD-nätverk", det säger Matthew Costello, Chief Operating Officer vid HTC.

"Lansringen av den här exceptionella HTC-smartphonen visar både kapaciteten hos vår NovaThor-plattform och vårt helhjärtade stöd för China Mobiles ambition att få ledande smartphones till sitt TD-nätverk”, det säger Pascal Langlois, senior vice president, chief sales och marketing officer vid ST-Ericsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2