Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 september 2011

TEC2011 - The Evertiq Convention närmar sig med stormsteg

The Evertiq Convention, TEC2011, gÄr av stapeln den 14:e oktober i Lund. Det blir en fullspÀckad dag dÀr nÄgra av sveriges viktigaste OEM-företag möter upp leverantörer samt gamla och nya kunder i en heldag tillÀgnad elektronikindustrins framtid.
The Evertiq Convention Àr bara nÄgra veckor bort. DÄ uppmÀrksammar Evertiq den viktiga Sydsvenska regionen som ligger pÄpassligt angrÀnsande till hela den skandivaniska marknaden. NÄgra av Sveriges viktigaste OEM-företag finns pÄ plats tillsammans med komponentdistributörer, mönsterkortstillverkare, kontraktstillverkare och maskinleverantörer med mera.

FrÄn scenen bjuds det pÄ tekniska seminarier om nya mönsterkortstekniker, verktyg för att kontrollera produktion i en global vÀrld och RoHS-direktivet, för att nÀmna nÄgra.

Mitt pÄ dagen bjuds det till stor paneldebatt om elektronikproduktionens framtid i de nordiska lÀnderna. HÀr medverkar storspelare som Note, Hanza, Partnertech, Kitron, Flextronics, Enics, Leab och BB Electronics.

Utöver detta blir det utstĂ€llning – och givetvis gott om mingeltid för delatagarna under fika- och lunchraster. För deltagande krĂ€vs föranmĂ€lan.

FullstÀndigt program och information om eventet finns i lÀnken. Det Àr ocksÄ hÀr anmÀlan görs. The Evertiq Convention sponsras av Siplace - ASM Assembly Systems och Flextronics SBS.

LÀnk till program och anmÀlan finns hÀr
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1