Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 september 2011

Connode AB levererar smarta Elmätare

Connode AB (tidigare Tritech Products AB) levererar sin 3: e generation av trÄdlösa mesh-kommunikations produkter till finlÀndska allmÀnnyttiga Helen ElnÀt Ab, som en central komponent i Helens system för smart energimÀtning.
Helen ElnÀt Àr ett dotterbolag till Helsingfors Energi. Cirka 225.000 elmÀtare, alla anslutna genom Connode, kommer att installeras till och med slutet av 2012.

"Vis ser detta som ett erkĂ€nnande för Connode och det visar att meshade radionĂ€t Ă€r en etablerad kommunikationsteknik i Europa. Installationen hos Helen kommer att vara den största Smart Metering utbyggnaden i Europa som bygger pĂ„ trĂ„dlös mesh-teknik ", sĂ€ger Christer Österlind, CTO pĂ„ Connode. "Vi Ă€r mycket stolta över att Helsingfors Energi visar detta förtroende för bĂ„de vĂ„ra produkter och vĂ„r förmĂ„ga att genomföra ett projekt av dessa dimensioner."

"Vi har anvÀnt Tritech / Connode produkter för vÄra smarta mÀtare sedan 2008. De har visat sig lÀtta att installera och en robust och flexibel kommunikationslösning ", sÀger Mika Nousiainen, Metering Manager, Helen ElnÀt. "Vi ser ocksÄ att systemet ger en mycket hög servicenivÄ och vi förvÀntar oss att vÄra underhÄllskostnader kan hÄllas till ett minimum eftersom Connodesystemet Àr sjÀlvkonfigurerande och dess sjÀlvlÀkande egenskaper hanterar eventuella störningar och fel i utrustning eller i det allmÀnna telenÀt vi anvÀnder"
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1