Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 oktober 2011

Miltronic i nytt kabelkanalsamarbete med Elettrocanali

Miltronic påbörjar samarbete med den italienska kabelkanaltillverkaren Elettrocanali. Samarbetet med Elettrocanali innebär att Miltronic blir en bredare och mer komplett leverantör på marknaden.
En viktig fördel för Miltronics kunder är att Elettrocanalis kabelkanaler håller branschstandard och Europanorm.

– Vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda Elettrocanalis kabelkanaler. Nu räknar vi med att kunna öka försäljningen. Större industrier och apparatskåpsbyggare kommer att kunna köpa våra kanaler i och med att de upprätthåller standard och dessutom håller konkurrenskraftigt pris. Vi har fått ett mycket positivt gensvar från marknaden, säker Patrik Lundberg, produktchef på Miltronic.

Miltronics kunder får med Elettrocanali som tillverkare, bättre leveranstider inom alla storlekar, både på halogenfria och på PVC-kanaler. Kanalerna följer branschstandard EN50085-1, EN50085-2 och EN 50085-3. De slitsade kanalerna finns i både smal och bred variant och är UL-godkända.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2