Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 oktober 2011

Digi-Key och Macronix samarbetar globalt

Elektronikkomponent-distributören Digi-Key och det amerikanska dotterbolaget till Macronix International Co., Ltd. har tecknat ett globalt distributionsavtal.
- Det är med stor glädje som vi tillkännager detta distributionsavtal med Macronix, säger Mark Zack, Digi-Keys vice vd för halvledare. Med företagets starka produktutbud inom NOR Flash-minneskretsar och deras satsning på FoU kommer kunder världen över att dra nytta av det breda utbud av minnen med olika densitet som vi nu kan tillhandahålla.

- Som den ledande leverantören av seriella flashminnen är Macronix inriktade på att kontinuerligt expandera sin globala närvaro och service, säger Winston Chen, biträdande vice vd för mikroelektronik- och minneslösningar hos Macronix. Detta distributionsavtal med Digi-Key kommer att ge kunder och konstruktörer omedelbar tillgång till Macronix breda produktportfölj. Vi ser fram emot att betjäna vår mångskiftande kundbas med Digi-Keys online-närvaro och användarvänliga orderhantering. Vi är mycket glada över att vara Digi-Keys globala leverantör.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1