Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 oktober 2011

Elcoteqs Tallinn-fabrik väntar på försäljning

News2biz rapporterar att Elcoteq Tallinn fortsätter sin verksamhet trots moderbolagets konkurs men att försäljning nu stundar och att situationen är pressad.
Elcoteq Tallinns vd Jan Kotka säger att enheten är lönsam och fortsätter att jobba mot kunder samtidigt som man väntar på försäljning. Det lär finnas innestående ordrar för 12 månader framöver.

”Situationen är att vårt företag väntar på försäljning”, säger Jan Kotka. ”Det finns en massa aktivitet i bakgrunden just nu, bedömningar etcetera, men vi förväntar oss att säljbeslutet kommer i sinom tid.”

”Vi kan dock inte fullfölja storskaliga ordrar, ett resultat av att vi måste förhandla mycket med våra distributörer. De flesta av dem vill ha förskottsbetalning och vissa av dem försöker få pengar av oss, pengar som andra företag i Elcoteq-gruppen är skyldiga dem”, avslutar Jan Kotka.

------
Källa: Baltic business news

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1