Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© RS Components Elektronikproduktion | 08 november 2011

RS utser ny Country Manager för Skandinavien

Gitte Maya Elsing har av RS Components utsetts till Country Manager Scandinavia. Gitte kommer att ansvara för den danska, svenska och norska marknaden.
Gitte har ingÄende kunskap om försÀljning och marknadsföring frÄn sina mÄnga Är i diverse roller för internationella bolag i Danmark, Sverige och Storbritannien. Hon för Àven med sig sin rika erfarenhet av försÀljningen av teknologiska produkter, det skriver företaget.

Klaus Göldenbot, Regional General Manager, EMEA, Àr mycket glad över att vÀlkomna Gitte:

”I RS Europes namn önskar jag henne allt gott i hennes nya roll. Skandinavien Ă€r en mycket viktigt marknad för oss inom den europeiska regionen. Potentialen Ă€r enorm för oss hĂ€r, och vi kan se att vĂ„rt kundcentrerade förhĂ„llningssĂ€tt Ă€r mycket uppskattat. Jag tycker vi har tur som vi kan rĂ€kna med passionerade mĂ€nniskor som Gitte för att maximera vĂ„r framgĂ„ng. RS vet att motiverade och engagerade medarbetare Ă€r vĂ€sentliga för att vi skall kunna implementera vĂ„r europeiska strategi framgĂ„ngsrikt.”

Gitte Maya Elsing kommenterar:

”Jag ser verkligen fram emot att driva verksamheten för ett bolag som pĂ„började sin europeiska regionaliseringsprocess med sĂ„dan framgĂ„ng som RS. RS kompletta erbjudande, e-handelsexpertis och kundbas Ă€r unika. Det gör mig otroligt glad att jag nu Ă€r en del av denna framgĂ„ngssaga.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2