Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 november 2011

Greenlux sluter kontrakt med Fagerhult

Greenlux Finland AB sluter kontrakt med Fagerhult om försÀljning av LED-armaturer.
Greenlux Finland AB, tillverkare av LED-armaturer planerade för allmÀn belysning, har slutit avtal med AB Fagerhult, Nordens största företag inom belysningsbranschen, med verksamhet i 17 lÀnder. Greenlux levererar LED-armaturer som lÀmpar sig för allmÀn belysning til Fagerhult för att marknadsföras och sÀljas med Fagerhults varumÀrke.

Samarbetet med Fagerhult öppnar en ansenlig mÀngd nya marknadsomrÄden och befintliga kundrelationer för Greenlux armaturer. Som en ansedd koncern som verkat flera Är inom branschen kan Fagerhult utnyttja efterfrÄgan pÄ energieffektivare belysning Àven i parkeringshallar, lagerbyggnader och kylutrymmen, för vilka man inte tidigare haft LED-armaturer i sortimentet.

Bland de första objekten för samarbetet finns stora projekt, dÀr mÀngderna i de enskilda affÀrerna, sÄ framt de förverkligas, överskrider totalmÀngderna som Greenlux producerat under de tre senaste Ären.

”Vi har unika referensobjekt för förverkligandet av allmĂ€n belysning med vĂ„ra LED-armaturer, men genom att fĂ„ vĂ„ra produkter godkĂ€nda till Fagerhults sortiment elimineras de sista misstankarna om deras funktionsduglighet och tillförlitlighet. Med beaktande av Fagerhults befintliga organisation kan vi konstatera, att avtalet uppfyller nĂ€stan alla vĂ„ra önskemĂ„l om en snabb internationell tillvĂ€xt”, hĂ€vdar Roope Ropponen, försĂ€ljnings- och marknadsföringsdirektör vid Greenlux Finland AB.

”VĂ„r omsĂ€ttning vĂ€xer med ca 200% i Ă„r med vĂ„r egen försĂ€ljningsorganisation, och vi tror starkt pĂ„ att tillvĂ€xttakten hĂ„ller i sig minst lika kraftig under nĂ€sta Ă„r, speciellt dĂ„ vĂ„rt samarbete med Fagerhult kommer igĂ„ng ordentligt”, glĂ€ds Ropponen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2