Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 11 december 2001

PartMiner tar betalt för e-handel

Fler webbplatser gÄr mot betaltjÀnster. Komponentdistributören PartMiner har infört en avgift för handel av komponenter pÄ internet.
Tidigare har det varit helt kostnadsfritt att handla komponenter pÄ webbplatsen med i
ett allt tuffare ekonomiskt klimat tvingas on-line distributören att införa avgifter pÄ handel av komponenter pÄ delar av sin webbplats.
Data frÄn distributörens "CAPS Advisor" och "CAPS Expert" databas kommer enligt EBNews att avgiftsbelÀggas Ärligen med 2995 USD per anvÀndare respektive 4275 USD per anvÀndare. Part nummer sökningar kommer att fortsÀtta vara kostnadsfritt genom CAPS Selector.

"Vi jobbar med att förse marknaden med bra teknisk data, marknadsinformation och e-handel. Inte en e-handelsplats dÀr kunderna utför engÄngstransaktioner. Vi har investerat miljontals med dollar i att utveckla och underhÄlla innehÄllet i databasen, och vi förvÀntar oss att kunderna Àr beredda att betala för det vÀrde vi skapar Ät dem", sÀger PartMiners nytilltrÀdde VD, L. Christopher Meyer, till EBNews.

Det kommer att bli mer vanligt i fortsÀttningen med att ta betala för tjÀnster pÄ internet. Nyligen beslutade Dagens Industri att börja ta betalt för sin nÀttjÀnst med början under nÀsta Är. Nyhetssiten Ekonomi24 gÄr Ät samma hÄll. evertiq har i nulÀget inga planer pÄ att börja ta betalt för sitt innehÄll eftersom webbplatsen finansieras av bannerannonsering och webbutvecklingstjÀnster.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2