Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sievi Capital Elektronikproduktion | 17 november 2011

EMS:aren Scanfil stäms på 18 miljoner i infekterat rättsfall

Såpan startade i november förra året. Det finska mekanikföretaget Ojala-Yhtymä Oy och Scanfil EMS hade skrivit under ett avtal om samgående. Sedan började saker gå fel.
I november 2010 bestämde sig Scanfil EMS och mekanikföretaget Ojala-Yhtymä Oy för att gå samman. Den 25:e mars rapporterade Evertiq.se att Ojalas styrelse och aktieägare inte vara nöjda med avtalet - som dock redan var påskrivet. Styrelse och aktieägare avbröt därför affären då de inte tyckte att påskriften var bindande.

Scanfil ansåg å sin sida att avtalet som skrivits var bindande och vidtog snart rättsliga åtgärder. Den 27:e april meddelade företaget att de bestämt sig för att stämma Ojala-Yhtymä Oy på två miljoner euro, cirka 18,3 miljoner kronor.

Idag meddelar Scanfils ägare Sievi Capital att de mottagit information om att Ojala-Yhtymä Oy lämnat in en stämning mot Scanfil EMS - också på två miljoner euro.

Det infekterade målet rullar således vidare.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-2