Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Recab, Mads Poulsen Embedded | 25 november 2011

Recab mångdubblar

Inbyggnadsföretaget Recab ökar rejÀlt och mÄngdubblar resultatet.
Recab Àr verksamma inom inbyggda system. Nu meddelar företaget att man levererar fortsatt tillvÀxt och lönsamhet i
rekordfart. Årsbokslutet för koncernen 2010/2011 visar pĂ„ en omsĂ€ttning pĂ„ 70,23 miljoner kronor och ett resultat efter finansiella poster pĂ„ 3,43 miljoner kronor. Rörelseresultatet blev 5,08 miljoner.

”Vi Ă€r alla pĂ„ Recab fantastiskt stolta att kunna fortsĂ€tta tillvĂ€xten som vi nu har lyckats med över de senaste Ă„ren. PĂ„ bara 2-3 Ă„r har vi tiodubblat företagets omsĂ€ttning samt lyckats med stora strukturförĂ€ndringar och kundfokus som har burit frukt i form av en bra lönsamhet”, uppger Mads Poulsen, CEO.

”Vi har under perioden Ă€ven investerat i lokala integrationsenheter i alla skandinaviska lĂ€nder samt kvalitetsstyrning och miljöprocesser. Recab blev sĂ„ledes ISO9001-certifierade under perioden. Att vi jobbar rĂ€tt och har en verksamhet som erbjuder produkter och tjĂ€nster som kunderna pĂ„ 'Embedded-marknaden' uppskattar visar resultat. "Vi kan redan nu avslöja att första kvartalet I det nya rĂ€kenskapsĂ„ret visar pĂ„ en fortsatt lönsam tillvĂ€xt i Gaselltempo", avsluter Mads Poulsen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1