Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 05 december 2011

ADI & Richardson RFPD samarbetar

Analog Devices och Richardson RFPD tecknar globalt distributionsavtal. Avtalet omfattar ADI:s samtliga integrerade RF-kretsar och signalbehandlingsteknik.
– Våra kunder integrerar fasta och trådlösa anslutningar till ett allt större antal tillämpningar. ADI:s integrerade RF-kretsar med hög prestanda och signalbehandlingsprodukter är kärnan i dessa system, säger Peter Real, ADI:s vice vd för Linear och RF. Med vårt sortiment och Richardson RFPD:s tekniska personal kan kunderna uppnå storverk.

Alex Glass, ADI:s vice vd, Worldwide Channel Sales, säger:

– Det är ett nöje att sluta detta avtal med Richardson RFPD, vars högkvalificerade personal för RF- och mikrovågsrelaterat säljstöd samt tekniskt stöd blir tillgängligt för kunderna genom ett globalt nät med 47 kontor och sju materiallager.

– Vi är glada över att kunna samarbeta med ADI. Distributionsavtalet stärker ytterligare Richardson RFPD-kapacitet för att tillgodose kundernas samtliga behov av konstruktion, logistik och nya produktuppdateringar, säger Greg Peloquin, vd för Richardson RFPD.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2