Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Skeab Elektronikproduktion | 05 december 2011

Skeab tecknar stort avtal med Abilia

Kontraktstillverkaren Skeab Elektronik AB skriver stort avtal med Abilia AB om tillverkning av ett 50-tal produkter.
Det var den 1:a december som avtalet mellan företagen tecknades. Abilia är verksamma inom hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar inom områdena kommunikation, kognition och omgivningskontroll & larm.

Kontraktstillverkaren Skeab Elektronik AB, belägna i Sollentuna utanför Stockholm, har fått förtroendet att bli leverantör till Abilia inom produktion av elektronikprodukter. Avtalet omfattar ett 50-tal produkter och produktionsstart är planerad till våren 2012.

- Vi är glada och stolta över att Abilia valt oss som leverantör i konkurens med andra aktörer. Vårt fokus på flexibilitet och helhetsåtagande mötte Abilias behov väl. Produkterna passar bra in i vår verksamhet och avtalet ger oss förutsättningar till ytterligare expansion, det skriver företaget i en pressrelease.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-1