Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ihaab Elektronikproduktion | 06 december 2011

Ihaab har förvärvat Rätt Kraftförsörjning

Ihaab Marketing har förvärvat Rätt Kraftförsörjning, RKA, ett företag som tillverkar och säljer likriktare i mellansegmentet.
Ihaab Marketings vd Peter Strömgren kommenterar:

- Jag är mycket nöjd med förvärvet som ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi och ser RKA som ett utmärkt komplement till Ihaab-gruppens övriga verksamheter. Vi kan se stora synergieffekter genom våra samarbeten inom powersupply och reservkraft.

© Ihaab

RKA:s vd Lennart Lind kommer att fortsätta inom Ihaab-Gruppen som Försäljningschef för RKA. Han kommer även ha ett övergripande ansvar för kraftförsörjningsprodukter inom Ihaab-Gruppen. Han kommenterar:

- Jag har letat efter en bra köpare med intresse och kompetens och som kan utveckla RKA vidare i en marknad som växer. Våra produkter täcker in en strategisk del av marknaden för likriktare och jag har funnit Ihaab-Gruppen som en perfekt ägare med tanke på kvalificerad produktion och stora utvecklingsmöjligheter.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-2