Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 december 2011

Agellis får order från smältverk

Agellis Group, som utvecklar och säljer produkter och lösningar till den globala metallindustrin, har fått en order på sammanlagt 2,8 miljoner på ett mätinstrument till ett smältverk i Norge.
Affären som avser ett system för nivåmätning i ugnar (EMLI-ELP) har också kompletterats med utrustning för temperaturmätning och provtagning. Det kompletta systemet förväntas installeras under senare delen av första halvåret 2012.

Att veta nivåer av slag och metall i smältugnar är en viktig parameter som hjälper verket att optimera produktionen och kvaliteten. Att dessutom kunna automatisera mätningar, som tidigare gjordes manuellt, ger både högre mätnoggrannhet och en säkrare arbetsmiljö för personalen på verket.

”Ordern från Norge är ett resultat av vårt ökade fokus på smältugnar. Norge har många smältverk och kan bli en stor marknad för Agellis framöver” säger Patrik Bloemer, vd på Agellis.

Av konkurrensskäl väljer Agellis att inte nämna slutkundernas namn.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-1