Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 december 2011

Hexpol förvärvar Müller Kunststoffe

Hexpol AB har ingått avtal om att förvärva Horst Müller Kunststoffe GmbH & Co. KG från den tyska koncernen Rowa Group.
Müller Kunststoffe är en centraleuropeisk utvecklare och tillverkare av termoplastiska elastomerblandningar (TPE Compounding) och har två tillverkningsenheter i Lichtenfels, Tyskland.

”Förvärvet är ett ytterligare steg i vår ambition att bredda vårt produktutbud inom vår Compounding verksamhet" säger Hexpols koncernchef Georg Brunstam.

”Marknaden för TPE blandningar (TPE Compounding) är i stark tillväxt med intressanta och växande kundapplikationer inom medicinteknik, konsument, allmänindustri och fordon. Müller Kunststoffe kompletterar perfekt vår europeiska TPE Compounding verksamhet där vi sedan tidigare har enheter i Storbritannien och Sverige. Vi bygger dessutom just nu en produktionsenhet i södra Kina för TPE Compounding. Müller Kunststoffe är ett väletablerat och välskött företag med stark ledning och ett starkt varumärke.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1