Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Jakub Krechowicz / Dreamstime Komponenter | 02 januari 2012

Fingerprint Cards får rekordorder

Fingerprint Cards AB (FPC) har fått sin hittills största order värd runt 44 miljoner kronor från sin distributör i Kina & Taiwan.
Ordern avser till största delen areasensorn FPC1011F men även 400 000 linjesensorer FPC1080A där samtliga sensorer kommer att levereras under 2012. I samband med ordern har HST fått ett avtal om ett års exklusivitet för Kina & Taiwan avseende distribution av areasensorn. Ordern kommer bland annat att levereras till olika banksäkerhetslösningar, accessystem samt lösningar för portabla enheter som mobiltelefoner och tablet-PC.

“Den utökade satsning som HST förbinder sig till i och med denna stora order visar den tilltro och förtroende som HST har till FPC:s stora möjligheter på den kinesiska marknaden både för areasensorer och för linjesensorer”, det säger vd Johan Carlström.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2