Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Edhar-Yralaits-dreamstime Elektronikproduktion | 10 januari 2012

ClimaCheck tecknar samarbetsavtal med YIT

Climacheck tecknar avtal med YIT gÀllande lösningar för mÀtning och analys av kyl-, luftkonditionering- och vÀrmepumpsystem.
ClimaCheck levererar fast och portabel utrustning för mÀtning och prestandaanalys med tillhörande webtjÀnster för övervakning samt uppföljning av energistatistik

- Vi har under en tid testat och utvÀrderat ClimaChecks system och ett fördjupat samarbete med ClimaCheck gÄr helt i linje med YITs satsning pÄ kyl- och vÀrmepumpsteknik. Det underlag vi fÄr nÀr vi anvÀnder ClimaCheck ger oss en möjlighet att utveckla vÄra tjÀnster och servicekonceptet ServiFlex ytterligare. Energibesparing Àr ett högaktuellt omrÄde och genom samarbetet med ClimaCheck ökar vi kvaliteten ytterligare och nÄr bÀttre och snabbare resultat, sÀger Hans Brodin Nilsson, affÀrsutvecklare pÄ YIT Sverige.

- YIT Àr en av vÄra samarbetspartners som med hjÀlp av vÄr lösning har möjlighet att utveckla sina tjÀnster inom kyl- och vÀrmepumpsteknik. Vi kommer att utbilda YITs personal i början av Äret sÄ att de snabbt kommer igÄng med att analysera och mÀta anlÀggningarna ute hos sina kunder, sÀger Fredrik Hamrin, FörsÀljnings- och marknadsansvarig Norden pÄ ClimaCheck Sweden AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2