Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 11 januari 2012

Intel och Motorola Mobility i strategiskt samarbete

Intel och Motorola Mobility tecknar flerÄrigt strategiskt samarbete. Under andra halvÄret av 2012 kommer Motorola Mobility att börja sÀlja Intel-baserade Smartphones.
Intel och Motorola Mobility har ingÄtt ett strategiskt samarbete som strÀcker sig flera Är framÄt och som gÀller flera olika produkter. Avtalet omfattar Smartphones som Motorola kommer att börja leverera senare i Är med hjÀlp av Intels Atom-processorer och Android-plattformen.

– NĂ€r mycket bra teknik inom kisel och mjukvara möter mycket bra innovation inom mobil och design, kan fantastiska saker hĂ€nda, sĂ€ger Intels ordförande och CEO Paul Otellini. VĂ„r lĂ„ngsiktiga relation med Motorola Mobility kommer att pĂ„skynda Intels arkitektur inom det nya mobila marknadssegmentet. Vi förvĂ€ntar oss att kombinationen av vĂ„ra tvĂ„ företag kommer bryta ny mark och generera kraftfulla upplevelser som kopplar samman och berikar mĂ€nniskors liv.

– Vi Ă€r glada över samarbetet med Intel för att leverera Smartphones och surfplattor baserade pĂ„ Intels Atom-processor till konsumenter och företag, sĂ€ger Sanjay Jha, styrelseordförande och VD för Motorola Mobility. Även om det finns fem miljarder mobilabonnenter i vĂ€rlden, anvĂ€nder mindre Ă€n 800 miljoner Smartphones idag. Med Android som det ledande operativsystemet för Smartphones globalt och med framstegen inom datortekniken, ser vi en enorm möjlighet för konvergerade enheter pĂ„ marknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2