Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 januari 2012

IRnova samarbetar med försvarselektronikkoncern

Efter 5 Ärs intensivt arbete och ett flertal olika detektorleveranser frÄn IRnova för tester och utvÀrdering, har Indiens största försvarselektronikbolag nu utvecklat IRkameror baserat pÄ en av IRnovas detektorer (QWIP lÄngvÄg 640x480).
IR-kamerorna planeras att anvÀndas för olika applikationer, bland annat övervakning av Indiens lÄnga kuster och grÀnser. Företaget planerar Àven att anvÀnda flera typer av IR-detektorer frÄn IRnova för att kunna optimera kameralösningar för olika anvÀndningsomrÄden, sÄvÀl militÀra som civila.

Företagen har i december signerat ett samförstÄndsavtal (MOU - Memorandum Of Understanding) avseende ett fördjupat samarbete för att tillgodose det indiska företagets framtida behov inom IR-omrÄdet.

”Det krĂ€vs lĂ„ngsiktighet och tĂ„lamod för att jobba i Indien, men vi har nu efter ett intensivt samarbete under mĂ„nga Ă„r lagt grunden till en lĂ„ngsiktig affĂ€rsrelation. Beaktande det volymbehov som finns för sĂ€kerhets- och övervakningsapplikationer i Indien Ă€r potentialen för IRnova betydande” sĂ€ger Ulrika NordĂ©n Lidberg, CEO.

IRnova har sedan avknoppningen frĂ„n Acreo 2007 lagt stor vikt pĂ„ ”emerging markets” dĂ€r tillvĂ€xtpotentialen inom IR-omrĂ„det Ă€r som störst. Det senaste Ă„ret har detta arbete intensifierats ytterligare och har nu börjat ge reellt resultat pĂ„ ett flertal av dessa marknader.
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1