Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dirk-ercken-dreamstime Elektronikproduktion | 13 januari 2012

Niklas Lindh blir platschef för Triab

VÀllingby-baserade elektroniktillverkaren Triab fÄr ny platschef i Niklas Lindh som nÀrmast kommer frÄn tjÀnsten som Customer Manager pÄ Inission i Munkfors.
Triab Àr ett vÀletablerat företag med ett femtiotal kunder. De Àr baserade i VÀllingby precis utanför Stockholm. Sedan sommaren 2011 ingÄr man i Inission-gruppen (före detta EDC) och fokus Àr bland annat prototyper och lite mindre serier.

Niklas Lindh kommenterar vad hans uppgift framöver blir:

- Vi Àr ungefÀr 18 anstÀllda hÀr pÄ Triab, vilket Àr relativt fÄ. Detta innebÀr att vi fÄr ta pÄ oss flera roller - Àven jag. Men först och frÀmst har jag ansvar att Triab uppnÄr de mÄl och förvÀntningar som vi har pÄ oss, dels av vÄra Àgare, men Àven att vi nÄr de mÄl vi sÀtter upp med vÄra kunder. En annan stor utmaning Àr att pÄ ett bra sÀtt införliva Triab i Inissiongruppen.


Nu ser han framÄt mot ett utmanande jobb under Äret som kommer:

- Det blir en ny utmaning. Men jag har redan innan jobbat med gruppansvar, inköp och kundrelationer. SÄ jag har en bra grund att stÄ pÄ och jag ser verkligen fram emot att ta ett bolag som Triab framÄt ytterligare nÄgra steg. Triab har ett gott rykte och nöjda kunder och kundrelationerna Àr nÄgot vi kommer att bygga vidare pÄ. Jag kan lÀgga omstrukturering Ät sidan och fokusera pÄ att förvalta och utveckla framgÄngsreceptet istÀllet.

© Inission
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1