Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 16 januari 2012

Itabs sensorlösning får genombrottsorder

Kassadisk-systemet Easyflow som använder sig av sensorer istället för streckkoder skrev evertiq om i våras. Nu har Itab fått en genombrottsorder.
Itab Shop Concept AB har tecknat ett strategiskt viktigt avtal avseende pilotinstallation av den helautomatiska kassadisken EasyFlow. Systemet är enligt företaget själv så exakt att det till och med kan avgöra skillnaden på äppelsorter.

”Ordern är en genombrottsorder av stor strategisk betydelse för ITAB ” säger Ulf Rostedt, vd för ITAB Shop Concept, vars förhoppningar på EasyFlow är stora. ”Den här installationen har banbrytande teknologi på marknaden och ger en indikation av hur framtidens kassadiskområde kommer att se ut i butik”.

EasyFlow kommer att installeras i butik hos kund under våren 2012. Kunden är en dagligvarukedja i Beneluxområdet.

”Vi har idag ytterligare ett antal långt framskridna diskussioner om fler installationer med flertalet stora kedjor inom detaljhandeln i Europa”, säger Ulf Rostedt, VD.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2