Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 16 januari 2012

Scalae AB fokuserar verksamheten

FrÄn och med första januari 2012 Àr det en ny Àgarstruktur i Scalae AB. I samband med detta förtydligar man ocksÄ fokuset för verksamheten.
Ägandet Ă€r numera fördelat mellan PĂ€r Gramming och grundaren Peter Arndt, dĂ„ en tidigare grundare har avyttrat sina Ă„taganden. Peter Arndt kvarstĂ„r i sin roll som Marknadschef och styrelseordförande, och PĂ€r Gramming fortsĂ€tter i sin roll som vd och styrelseledamot.

Fokus framöver ligger pÄ kompletta utvecklingsuppdrag Inhouse, med integrerad design som stor drivkraft, produktutveckling pÄ plats hos kunder samt kundorderstyrd slutmontering. Detta Àr tre starka affÀrsomrÄden som har stor bÀrkraft för en framtida expansion och som dessutom Àr samlat under ett och samma tak.

Design- och Produktutvecklingsbolaget Scalae har pÄ sex Är vÀxt till över 40 anstÀllda och vid senaste bokslutet i juni 2011 var omsÀttningen för verksamhetsÄret 42,5 miljoner kronor.

- Scalae har sedan starten 2005 blivit Ärets företagare i Lund samt Gaseller flera Är i rad, vilket ytterst fÄ svenska bolag lyckats med. Dessa bedrifter har genomförts via en bred och expansiv produktportfölj. Bolaget Àr nu inne i en fas dÀr vi
fokuserar pÄ de affÀrsomrÄden som ger mest kundnytta och bÀst stabilitet, sÀger PÀr Gramming, vd.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2