Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Otnaydur-dreamstime.com Mönsterkort | 19 januari 2012

Civa och Brandner samarbetar inom mönsterkort

Civa har vid årsskiftet fått en ny säljagentur för den estniska mönsterkort-producenten Brandner PCB. Agenturen gäller for Sverige, Norge och Danmark.
Sedan tidigare är CIVA säljrepresentant för den europeiska kortgiganten AT&S. CIVA levererar både prototyper och kort i volym från europeiska producenter.

Brandner PCB har en fabrik i Paide, Estland, som är speciellt byggd för ”high level” prototyp-produktion. Brandner PCB täcker hela Europa med ”over-night-leveranser”.

Civa har sitt huvudkontor i natursköna Eidsvåg på västlandet i Norge, svenskt kontor i Stockholm och eget kontor i Shenzhen, Kina.

- Genom vår långa produktionserfarenhet servar Civa krävande branscher som Offshore, Medical, Defence och Telecom både i volym och med prototyper, det skriver företaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Läs även
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2