Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 januari 2012

Tord Wingren ny delägare i aaxsus

Tord Wingren Àr ny delÀgare i det svenska teknikföretaget aaxsus. Företaget fÄr dÀrmed tillgÄng till en av Sveriges mest meriterade elektronikingenjörer, som nu ska vidareutveckla bolagets arbete med teknik- och produktutveckling.
Tord Wingren har tidigare innehaft ett flertal chefspositioner, exempelvis inom telekommunikationsföretaget Ericsson, dÀr han med stor framgÄng utvecklat lösningar för trÄdlösa system som GSM och Bluetooth. Tords arbete med teknik för konsumentprodukter, har gett honom erfarenheter av att driva och leda just produktutvecklingar. Han har ocksÄ ansvarat för Samsungs mobiltelefoni-verksamhet i Europa och fungerat som rÄdgivare i framgÄngsrika start-ups, bland annat TAT i Malmö.

Alexander Weiland, vd för aaxsus:

”Tord Wingrens tekniska spetskompetens samt internationella kontaktnĂ€t, Ă€r vĂ€l anpassat för bolagets behov. aaxsus varumĂ€rke Ă€r i dag synonymt med innovationer inom omrĂ„det LED, och denna rekrytering Ă€r ett naturligt steg i vĂ„rt mĂ„l att hela tiden förse den svenska marknaden med nya, energieffektiva LED-produkter”

Tord Wingren:

”Det Ă€r oerhört stimulerande att fĂ„ bli en del av aaxsus team, med dess spĂ€nnande sammansĂ€ttning av entreprenörer och personer med industrierfarenhet. Belysning Ă€r en allt mer integrerad och betydelsefull del av hur vi upplever och mĂ„r i vardagen, pĂ„ sĂ„vĂ€l jobbet som under fritiden. Jag kommer att bidra med innovativa och högkvalitativa lösningar som anpassar belysningen efter den miljö och den omgivning som den ingĂ„r i, och som kan adapteras efter bĂ„de individuella önskemĂ„l och den situation som belysningen skall optimeras för.”
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1