Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Edhar-yralaits-dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 januari 2012

Noca utvidgar samarbetet med Kongsberg

Kontraktstillverkaren Noca utökar nu samarbetet med Kongsberg Maritime som bland annat levererar teknologi och utrustning till handelsflottor och offshore-installationer.
Noca stod sedan tidigare för kretskortsproduktionen men nu utökar parterna samarbetet. MÄlsÀttningen Àr att Noca ska ta över fÀrdigstÀllandet av en del produkter dÀr kretskortet ingÄr som en komponent. I ramen för det nya avtalet ska Noca bland annat hjÀlpa till med kalibrering, mÀrkning, gjutning och slutkontroller.

"Noca har varit tÄlmodiga och har agerat pÄ all information vi har lÀmnat. Slutkunden vet inte vem som tillverkar vilka komponenter, sÄ det Àr viktigt att kvaliteten hos Noca Àr sÄ bra att det kan representera Kongsberg Maritimes höga standard. Inga kunder har mÀrkt att produktionen flyttats, nÄgot som visar att kvaliteten bibehÄlls ", det sÀger enhetschefen Steinar Johansen vid Kongsberg Maritime.

"VÄra produkter anvÀnds i krÀvande miljöer med hög luftfuktighet, kraftiga vibrationer och höga arbetstemperaturer. För att vÄra leveranser ska hÄlla i tuffa marina miljöer Àr det viktigt att varje del Àr av högsta kvalitet", avslutar Steinar Johansen Kongsberg Maritime.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1