Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 januari 2012

Niklas Flyborg blir ny vd och koncernchef i Cybercom

Styrelsen i Cybercom Group har utsett Niklas Flyborg till ny VD och koncernchef. Han tillträder den 1 mars.
- Niklas Flyborg är en senior ledare med lång erfarenhet av konsultverksamhet både i Sverige och internationellt och genom såväl tillväxtfaser som tider av omstrukturering. Hans starka ledarskap och kommunikativa förmåga ser vi som en stor tillgång i den utveckling som vi påbörjat inom Cybercom, säger Jon Risfelt, styrelsens ordförande.

Niklas Flyborg är född 1962 och har ekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

- Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att leda Cybercom. Det är ett företag som jag följt som kollega i branschen i många år. Jag har stor respekt för den teknik- och branschexpertis jag vet finns inom bolaget. Cybercom har strategisk kompetens som matchar dagens och morgondagens kundbehov väl. Jag ser fram emot att utveckla Cybercom vidare tillsammans med mina kollegor i företaget, säger Niklas Flyborg.

Tillförordnad vd och koncernchef är Petteri Puhakka som fortsätter i denna roll fram till dess att Niklas Flyborg tillträder. Petteri Puhakka återgår då till sin roll som VD i Cybercom Finland.

- Styrelsen är synnerligen nöjd med Petteri Puhakkas insats för bolaget under hösten och vintern och det viktiga förändringsarbete han påbörjat tillsammans med övriga i bolagets ledningsgrupp. Vi känner stark tilltro till bolagets framtid, säger Jon Risfelt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-2