Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 januari 2012

Niklas Flyborg blir ny vd och koncernchef i Cybercom

Styrelsen i Cybercom Group har utsett Niklas Flyborg till ny VD och koncernchef. Han tilltrÀder den 1 mars.
- Niklas Flyborg Àr en senior ledare med lÄng erfarenhet av konsultverksamhet bÄde i Sverige och internationellt och genom sÄvÀl tillvÀxtfaser som tider av omstrukturering. Hans starka ledarskap och kommunikativa förmÄga ser vi som en stor tillgÄng i den utveckling som vi pÄbörjat inom Cybercom, sÀger Jon Risfelt, styrelsens ordförande.

Niklas Flyborg Àr född 1962 och har ekonomexamen frÄn Handelshögskolan i Stockholm.

- Jag Àr vÀldigt glad över att ha fÄtt förtroendet att leda Cybercom. Det Àr ett företag som jag följt som kollega i branschen i mÄnga Är. Jag har stor respekt för den teknik- och branschexpertis jag vet finns inom bolaget. Cybercom har strategisk kompetens som matchar dagens och morgondagens kundbehov vÀl. Jag ser fram emot att utveckla Cybercom vidare tillsammans med mina kollegor i företaget, sÀger Niklas Flyborg.

Tillförordnad vd och koncernchef Àr Petteri Puhakka som fortsÀtter i denna roll fram till dess att Niklas Flyborg tilltrÀder. Petteri Puhakka ÄtergÄr dÄ till sin roll som VD i Cybercom Finland.

- Styrelsen Àr synnerligen nöjd med Petteri Puhakkas insats för bolaget under hösten och vintern och det viktiga förÀndringsarbete han pÄbörjat tillsammans med övriga i bolagets ledningsgrupp. Vi kÀnner stark tilltro till bolagets framtid, sÀger Jon Risfelt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2