Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 januari 2012

Niklas Flyborg blir ny vd och koncernchef i Cybercom

Styrelsen i Cybercom Group har utsett Niklas Flyborg till ny VD och koncernchef. Han tillträder den 1 mars.
- Niklas Flyborg är en senior ledare med lång erfarenhet av konsultverksamhet både i Sverige och internationellt och genom såväl tillväxtfaser som tider av omstrukturering. Hans starka ledarskap och kommunikativa förmåga ser vi som en stor tillgång i den utveckling som vi påbörjat inom Cybercom, säger Jon Risfelt, styrelsens ordförande.

Niklas Flyborg är född 1962 och har ekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

- Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att leda Cybercom. Det är ett företag som jag följt som kollega i branschen i många år. Jag har stor respekt för den teknik- och branschexpertis jag vet finns inom bolaget. Cybercom har strategisk kompetens som matchar dagens och morgondagens kundbehov väl. Jag ser fram emot att utveckla Cybercom vidare tillsammans med mina kollegor i företaget, säger Niklas Flyborg.

Tillförordnad vd och koncernchef är Petteri Puhakka som fortsätter i denna roll fram till dess att Niklas Flyborg tillträder. Petteri Puhakka återgår då till sin roll som VD i Cybercom Finland.

- Styrelsen är synnerligen nöjd med Petteri Puhakkas insats för bolaget under hösten och vintern och det viktiga förändringsarbete han påbörjat tillsammans med övriga i bolagets ledningsgrupp. Vi känner stark tilltro till bolagets framtid, säger Jon Risfelt.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2