Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dirk-ercken-dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 januari 2012

Jeanette Fridberg blir ny vd för BitSim

Jeanette Fridberg tilltrÀder som verkstÀllande direktör för BitSim AB den 1 februari 2012.
Jeanette Fridberg har nÀra 20 Ärs erfarenhet frÄn olika teknikintensiva chefsbefattningar och kommer nÀrmast frÄn norskÀgda Data Respons AB dÀr hon frÀmst var utvecklingsansvarig och innan dess frÄn sitt Ätagande som marknadsansvarig för Ericssons portfölj av accesslösningar för mobiltelefoni.

"Med Jeanette vid rodret förstĂ€rks BitSim med mĂ„ngĂ„rig erfarenhet och stor kunskap om ledarskap och arbetsmetoder. Jag rĂ€knar med att hennes erfarenhet av att verka pĂ„ konkurrensutsatta marknader ska komma vĂ€l till pass i vĂ„rt fokus att vidareutveckla företagets affĂ€rer.” sĂ€ger Jan Orest, ordförande i BitSims styrelse.

AvgĂ„ende vd Anders Sivard, som arbetar kvar pĂ„ BitSim, har sedan bolaget grundades sommaren 2000 fört BitSim till det fina Designhus det idag Ă€r. "Att BitSim byggs upp av engagerade och motiverade medarbetare Ă€r en nyckel till vĂ„r framgĂ„ng” sĂ€ger han och fortsĂ€tter, ”och jag Ă€r glad att kunna sĂ€ga att Jeanette tar med sig just stort engagemang och stor motivation nĂ€r hon nu axlar uppdraget som vd för BitSim efter mig.”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1