Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 februari 2012

Digi-Key Corporation ingår distributionsavtal med LeCroy

Digi-Key Corporation meddelade igår att de två företagen har ingått ett globalt distributionsavtal.
”LeCroy är ett välkommet tillskott i vår expansiva grupp av kvalitetsleverantörer”, kommenterade Jeff Shafer, chef för globala produkter för anslutning, passiva elektronikprodukter och elektromekaniska produkter, på Digi-Key Corporation. ”Att kunna ha ett respekterat namn som LeCroy erbjuder inte enbart kvalitetsprodukter för våra globala kunder, utan hjälper även oss i vår strävan att kunna erbjuda de flesta produkterna i lager för omedelbar leverans”.
 
”Förutom att vårt partnerskap med Digi-Key bidrar till vår globala tillväxt”, kommenterade Roberto Petrillo, global försäljningschef på LeCroy, “kommer Digi-Keys internationella kommunikationsteknik och logistikexpertis kunna erbjuda ingenjörer överallt som letar efter våra produkter, varsomhelst i världen, vår överlägsna service inom viktiga områden för produkttillgänglighet, leverans i tid och utmärkt service”.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2