Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 oktober 2000

Samarbete om Gigabit Ethernet switchar

SwitchCore AB som utvecklar integrerade kretsar för data- och Internetkommunikation, har inlett ett samarbete med Accton Technology Corporation, tillverkare av nÀtverksutrustning för standarden Ethernet. Samarbetet innebÀr att SwitchCore och Accton Technology tillsammans kommer att utveckla nÀsta generations routrar och switchar, baserade pÄ SwitchCores kretsar.
Accton och SwitchCore kommer i första hand att fokusera pÄ marknaden för Gigabit Ethernet, en marknad som berÀknas vÀxa frÄn 4.2 miljoner portar Är 2000 till 32 miljoner portar 2004 enligt statistik frÄn amerikanska Dell'Oro.
- Genom samarbetet kan vi snabbare fÄr ut avancerade konkurrenskraftiga lösningar pÄ marknaden, sÀger Per Andersson, VD i Switchcore.

Ett av SwitchCores mÄl Àr att maximalt underlÀtta designarbetet av nÀsta generations routrar och switchar för Gigabit Ehternet. Genom att ta fram produkter med funktioner för wire speed Quality of Service, kommer Accton och SwitchCore att kunna tillgodose de krav som stÀlls för avancerade nÀtverksapplikationer. SwitchCores CXE-16 Àr en 16-portars vÀxelkrets och mycket vÀl lÀmpad för sÄ vÀl enklare, sÄ kallade pizza-box-lösningar, som flexibla, skalbara routrar- och vÀxlar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1