Annons
Annons
Komponenter | 20 februari 2012

Digi-Key och F-RAM ingår avtal

Digi-Key och F-RAM Pioneer Ramtron International ingår ett globalt distributionsavtal.
”Tillämpningen av F-RAM-teknik och -produkter växer snabbt. Ramtron är en ledande leverantör inom denna produktkategori,” kommenterade Mark Zack, Digi-Keys chef för halvledare. ”Vi ser fram emot att arbeta med Ramtron, som var en pionjär inom forskning och utveckling av ferroelektriska material och deras integrering i många olika halvledarprodukter.”

”Under senare år har Digi-Key anammat onlinerevolutionen, där företaget utvecklats för att serva inte enbart kundernas utvärderings- och prototypkomponentbeställningar, utan även för att serva globala kunders behov under hela produktionslivscykeln,” kommenterade Scott Emley, Ramtrons chef för global marknadsföring. ”Genom att utnyttja Digi-Keys heltäckande infrastruktur för produktlansering, teknisk utbildning och support online, kan Ramtron omedelbart utöka sin globala räckvidd med sina F-RAM-baserade halvledarlösningar.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2